15 Jul 2009

Skrivet av Fiskare #1077.

Jag och kusin min. rickard Äker till gissjön för att göra sjön osÀker. har inte fiskat med honom pÄ tio Är ca, Han blir min mekaniker ocksÄ pÄ resan sÄ nu kanske jag Àntlingen kan fÄ ordning pÄ stypulpeten

En av mina tvÄ katter dog igÄr sÄ jag har inte varit pÄ det bÀsta humöret men lite fiske piggade upp mig :)
SpÀnnande fisketur. dÀr vi fick vara med om sol,TvÄ stora ÄskvÀder och hÀllregn, samt ett PB och ny art för mig :)
roligt att fiska med kusinen igen. det var lÀnge sedan. vi körde för trolling och efter ett tag sÄ stannade allt upp, sedan började det tokÄska men vi fortsatte med mÄttot, hur jÀvla ont kan det göra dÄ!!
Fisket vid denna tidpunkt var dÄligt.
Blev fint igen och rickard fick tvÄ skapliga gÀddor, sedan startade Àskan igen denna gÄng vÀrre och med regn. slog ner i vattnet en gÄng men det var en bra bit bort. fisket var dÄligt under den perioden. började fiska oss hemÄt och vi trollade dÄ efter gös för att klockan var mycket och fisken stod högt i vattnet pÄ de öppna djupen. plötsligt sög det tag i spöt och jag krokade och fick min första gös. trodde det skulle vara ett mer försiktigt hugg. var inte mycket till kamp för det var rÀtt liten Bara 1,05 kilo. tror det kommer lossna gösfisket för mig nu för jag vet vart de Àr :)

Fćngsttabell
Fiskart Vikt / längd Fćngad av
Gös 1.05 kg / 55 cm Fiskare #1077
Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 15 Jul 2009
Fiskare #1006: VaddÄ "fÄ ordning pÄ styrpulpeten"? Har du lyckats kvadda den redan;)
Fiskare #1113: Hade Magnus vÀnt den Ät fel hÄll ?
Fiskare #1077: nÀr jag hade min gammla motor som inte funkade sÄ passade det bra, men kentas som jag bytte till mig passar inte lika bra. motorn ligger för lÄngt fram. sÄ han hÄller pÄ göra nÄge sÄ jag kan fÀsta bulten pÄ sidan istÀllet. styrpulpeten ser likadan ut som vanligt men det Àr motorn som mÄste modifieras lite
Inlägg frćn 18 Jul 2009
Fiskare #1059: Grattis till gösen :)
Inlägg frćn 19 Jul 2009
Fiskare #1077: tack marcus! det dÀr du sa att det Àr svÄrfiskat eftergös i de övre delarna stÀmmer inte sÄ bra Àn för vi var dit i gÄr me och fick gös. har nu fÄtt pÄ helt olika stÀllen i sjön sÄ nu börjar man fÄ lite hum om fisket.. har fortfarande inte utforskat omrÄdet kring bron riktigt Àn men det blir vÀl till veckan kanske :)