19 Jul 2011 | Mattias revansch på öringen

Skrivet av Fiskare #1216.
Deltagare: Fiskare #1285, Fiskare #1182

Mattias är bitter över att ha missat en större Öring förra gången han var i Rännarsjön, för att putsa till hans självförtroende så åker vi dit ännu en gång för att an ska kunna få revansch på Öringen, med på turen följer även Mattias svåger Niklas.

Vår maskot Joakim var ledsen för att jag inte ringt han och frågat om han ville följa med (jag hade dock tänkt ringa efter att jag hjälpt min mor med flyttpackning), för att lugna han så fick han ju självklart följa med.

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar måste du först logga in
Inlägg
Inlägg från 19 Jul 2011
pikealot: Hur gick fisket för er då?
Fiskare #1216: Trögt som fan, 1,5 timmes nötande i rätt skönt vände snabbt till stormvindar som gjorde fisket nästintill omöjligt, ett större hugg var det mest upphetsande som inträffade under hela turen och det blir till att ladda om till laxfiske imorgon.
Inlägg från 20 Jul 2011
pikealot: Vart åker ni, Lögde?
Inlägg från 21 Jul 2011
Fiskare #1216: Vi var i Sollefteå och det hoppade laxar fan bara någon meter framför näsan på en, tråkigt nog hade vi lånat utrustning av svärfar och ingen av oss kände sig riktigt hemma med grejerna, men på måndag beställs det nya grejer och därefter bär det av till Sollefteå igen!
pikealot: Det låter trevligt!