7 Feb 2011 | Har kommit in i ett stim

Skrivet av kirefors.
Deltagare: kent

Vem kunde tro att jag skulle fiska sÄ mycket i vinter? NÀr jag Äker till V-sjö för att lÀmna skotern Äter passar jag pÄ att fiska lite ;) Var hemma i byn vid 09.00 och hÀmtade upp farsgubben. Drog direkt till hotspot för mört, men vi fick endast 3 abborrar.. sÄ vi drog och satte dem pÄ ismete och fortsatte sen med agn-fisket. Under dagen fick vi 8-9 kanske 10 gÀddor och hade en hel del som slÀppte vid mothugget. Vi fick Àven 10 abborrar av agnstorlek och ett tjugotal mörtar som har sparats och frysts in till kommande turer ;) Största gÀddan idag vÀgde ca 2.5 kg och tog just nÀr vi skulle packa ihop grejerna! Annars har snittet legat kring 1.5 - 2.0 kg! Det har varit en rolig tur allt som allt. Vi drog hem vid 15-tiden!

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 7 Feb 2011
Huuhka: NÄn har fÄtt upp ögonen för fiske pÄ vinterhalvÄret ser jag! :-)
kirefors: Ja! :) Abstinensen inför sommarfisket Àr inte lika högt om man kan sysselsÀtta sig med annat fiske under vintern.. Ismete Àr grymt kul alltsÄ! VÀstansjö Àr inte kÀnt för hög medelvikt pÄ gÀdda, men det Àr kul nÀr det nappar - och lagom lÀtt att ta sig ut pÄ isen!
Huuhka: Allt fiske Àr kul nÀr man fÄr fisk!
Fiskare #1103: Du fÄr skaffa en egen skoter sÄ du tar dig ut till sjöarna nÀrmare bjÀsta! Köp min, I make you a gooood prajjs.. ;)
kirefors: 500 spÀnn - snabb affÀr!
Inlägg frćn 8 Feb 2011
Fiskare #1113: Erik behöver inte köpa nÄnn skoter han har ju en Ockelpro.