5 Mar 2010

Skrivet av Fiskare #1077.


Kom pÄ isen strax efter fyra och började fiska genast. tog en halvtimme tills jag fick min första som vÀgde 1300 gram. fick tÀtt dÀrefter en till i samma klass. Fick tre till i varierande storlek. 5 lakar inom en timma och det var fortfarande soligt ute! sedan blev det mörkt och kallt och det blev plötsligt helt dött. mÄhÀnda skulle jag fortsatt leta efter dom men jag kÀnde mig lite nöjd hurngrig sÄ jag Äkte hem runt Ättatiden.
tyckte inte det var sÄ mycket snö pÄ isen
fick ett kort men riktigt dÄlig bild som inte Àr ens vÀrd att lÀgga upp! om det Àr svÄrt att ta kort pÄ sig sjÀlv annars sÄ Àr det ingenting mot vad det Àr pÄ vinter och men en hal lake att hÄlla kolla pÄ.

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 2 Mar 2010
Fiskare #1006: Rykten sĂ€ger att du smygflyttat till BjĂ€sta....Åtminstone dagtid, tĂ€nk vad vissa gör för att fĂ„ komma till BjĂ€sta, ta pĂ„ sig en hög vit mössa bara för att fĂ„ nĂ€rmre till riktiga fiskevatten;))
Fiskare #1077: kan nog stÀmma rÀtt bra. det första iallafall :-D alla i byn hos er kan frÄn och med nu se mig som en besvÀrlig sten i skon!
Inlägg frćn 3 Mar 2010
kirefors: Jag hade nog hÀngt med om jag inte jobbade jour fredag - lördag .
Fiskare #1077: kanske nÀsta vecka pÄ fredag dÄ?
kirefors: jobbar 08.30 - 17 nÀsta fredag :P
Fiskare #1077: perfekt. dÄ drar vi en pizza vid 17 och börjar fiska vid 18 :-)
kirefors: pizza kl 17.15 och fiske 17.59 :) kan bli nÄt !
Fiskare #1077: 17.59 nja. vi fÄr se! mÄste fundera pÄ det men det kan nog funka!
pikealot: Du lÀr nog ta Ärets första Lake, nu nÀr du fiskar i dom fina vattnen!;))
Fiskare #1077: det hoppas jag att sÄ blir fallet. visst kunde jag köpa fiskekort pÄ busstationen? jepp du hörde rÀtt :-)
pikealot: Ja, passa pÄ att köpa ett personligt Ärskort dÄ, det kommer du att tjÀna pÄ! Det lÀr nog bli en och annan fisketur i nejderna framöver kan jag tro.
Fiskare #1077: kan nog hÀnda att det blir en del turer. har det blivit regeler Àn att man fÄr ha mer Àn ett spö eller Àr den regeln fortfarande under en process. vill minnas att det pratats om det hÀr
pikealot: Vi jobbar pÄ det, kommer att tas upp till Ärsmötet denna mÄnad!