20 Jun 2009

Skrivet av Fiskare #1077.

Skulle egentligen Äkt dit igÄr pÄ midsommar men Àr sjuk sÄ jag ville friskna till. dagen gick Ät till att förbereda allt tills idag istÀllet.
Ny bÄt och relativ ny sjö samt att jag gÄr för gösen gör att detta kommer bli hur roligt som helst. kommer nog att nöta den sjön mÄnga Är framöver :) Första turen dit gÄr Ät mest för att kolla av stÀllet. fiskar ju sjÀlvklart me men har inte sÄ höga förvÀntningar. Fick aldrig ordning pÄ min krÄnglande motor men har fixat en annan sÄ nu blir det lite mer kraft. en mercury 7,5 hk.

Är sĂ„ jĂ€vla förbannad nu. finns ingen gud!! motorn funkade bra i tvĂ„ minuter jippi! mĂ„nga turer i sommar nu som jag fĂ„tt ge upp för motorproblem. fisket mitt blir vĂ€ldigt lidande.. hade packat bilen full med fiskesaker, gjort upp en plan och hade ett gott humör. nu vill ja bara sparka ner en ko eller nĂ„t!
fick tre gÀddor iallafall 300 meter frÄn bÄtplatsen. sjön sÄg vÀldigt fin ut det av den jag hann se.. all heder till att sitta och ro men i en sjö som Àr 904 hektar och utan mittensÀte kÀnns det jÀkligt drygt! Äker en svÀng ikvÀll till dombÀcksmarksjön bara för att bli av med all agressivitet.

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 20 Jun 2009
pikealot: Efter regn sÄ kommer sol, det Àr bara att bita i och ta nya tag!:)
Fiskare #1077: Tackar! men nu kÀnns det tungt. ska Äka till dombÀcksmarksjön snart bara för att fÄ fiska lite idag iallafall
Fiskare #1113: Elmotor Àr ett tips inte sÄ dyr och fungerar bra..p.s. man fÄr vad man förkÀnar :))
Fiskare #1077: tar revansh i morrn :) ramlade över en ny motor idag. sÄ tredje gÄngen gillt. sÄg ditt förÀldrahem idag och tycker du ska flytta dit igen :)
Inlägg frćn 21 Jun 2009
Fiskare #1113: menar du farsans förÀldrahem ?
Fiskare #1077: ja det hemmet som du har talat om förut. min bÄt ligger inte sÄ lÄngt dÀrifrÄn. dÀr din farmor eller nÄt bodde
Fiskare #1113: Har du bÄten vid badplatsen eller ?
Fiskare #1077: nja! lÀngre bort. i bÀcken som gÄr in dÀr i bölen. man ser det pÄ kartan. har den 100 meter in i bÀcken
Fiskare #1113: jag vet vilken bÀck du menar .
Fiskare #1077: DÀr stÄr den bra men hade gÀrna haft den lite lÀngre ner i sjöm men man kan inte fÄr allt. fördelen med det stÀllet jag har den nu Àr att det Àr omöjligt att den blir stulen. ska va av dig dÄ :))
Fiskare #1113: Är den vĂ€rd att ta dĂ„ :))
Fiskare #1077: ja ankaret Àr vÀldigt fint iallafall :)
Fiskare #1113: Tack för tipset :))
Fiskare #1077: varsÄgod! av nÄn anledning sÄ tog jag i med rÄge nÀr jag mÄttade upp ankarlina sÄ nu kör jag med 45 meter rep i bÄten. vet inte va de ska va bra för egentligen :)
Fiskare #1113: bÀttre Àn 45 cm eller hur:))
Fiskare #1077: ja det Àr klart! :) ska dit i morrn. slutar jobbet tolv sÄ dÄ ska ingen komma med att jag ska jobba nÄt mer för dÄ Àr det fiske som gÀller :)
Fiskare #1113: Lycka till
Fiskare #1113:
Fiskare #1077: tack :)