30 May - 1 Jun 2009

Skrivet av Huuhka.

3 Dagars fiske har det blivit för mig hÀr i kanada sÄ hÀr lÄngt, inga heldagar dock. Bara 2-3 timmar per dag.

Första dagen gick inge bra dÄ jag hade tagit med mig helt fel rullar, mina grejer var alldeles för stora för de fisket dom gjorde hÀr. 6 fots spö med sÄ tunn lina som möjligt, ingen tafs eller lekande, ett jigghuvud 2-10 gram och pÄ den en "minnow" som ska va sÄ liten som möjligt... SÄ naturligtvis blev jag utan fisk medans Daniel lyckades fÄ upp 3 och Larry, killen pa campen som visar oss var man ska fiska och hur, fick 4.

Andra dagen fick jag lÄna en mindre rulle och dÄ gick det genast bÀttre, inte jÀttebra men Ànda bra. Jag lyckades landa 3 st walleye i size litet och en sik pa kilot (pb), medans daniel (som hade haft en dag att trÀna) fick 7 walleye och Larry fick 4. helt okey dag.

Tredje dagen gick Ànnu lite bÀttre och jag fick fisk hela tiden ett tag, slutnotan blev 7 walleye för mig, 4 för daniel och 2 för Larry. Min största var 19,5 inch lÄng sÄ ni kan rÀkna ut hur lÄng den var i riktiga mÄtt, ja vÀgde den aldrig. och Larry fick en som var 22 inch.

Idag har jag kvÀllspass sÄ jag kan tyvÀrr inte fiska idag, istÀllet fÄr jag rensa all fisk som GÀsterna kommer in med... de gÄr nog bra det med.
Matade föresten en svart björn idag, enda som skilljde oss Ät var en paddel! De var rÀtt hÀftigt och jag har lite bilder som kommer sÄ fort jag fÄtt ordning pÄ grejerna

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 3 Jun 2009
pikealot: Jag la till Ä, À och ö Ät Huuhka, sÄ att alla kan hÀnga med i lÀsningen!
pikealot: Verkar som om du har det bra i Kanada Huuhka! Det blir en del fiske och en del nya arter för dig, kan det bli bÀttre? Naturen Àr vacker i Kanada, pÄminner om hÀr hemma lite men med större flora och fauna! Ha det bra sÄ lÀnge, och jag hoppas pÄ lite bilder framöver.:)
pikealot: Huuhka din walleye var 49,53 cm ( 1 inch = 2,54 cm )! Och den största som ni fÄngade var ca: 56 cm.
Fiskare #1069: nu börjar allvaret med fiskecamp jobbet. Lite tid för fiske och mycket slit. Hoppas du snart slipper stÄ och rensa fisk Ät kunderna.
Inlägg frćn 4 Jun 2009
Fiskare #1113: LÄter trevligt passa pÄ och njut en sÄn dÀr chans fÄr man nog bara en gÄng.
Inlägg frćn 8 Jun 2009
Huuhka: ja hittils har det varit riktigt kul, hoppas bara de storre borjar dyka upp snart! Och jag langar tills bassen borjar vakna! Johan: JAg har tyvar det passet ikvall sa jag far se hur langt in i natten jag far sta och rensa fisk... hoppas pa att fa aka pa lite guidningar snart.