21 Apr 2009

Skrivet av Fiskare #1031.
Deltagare: Fiskare #1077, Fiskare #1113

Jag (Kent), Mattias och Jens var i Orrvik idag och fiskade men fick lomma hem tomhÀnta med borren mellan bena. Men mycket fika hade vi! =)

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 21 Apr 2009
kirefors: Bra att ni tog med fika!!
Fiskare #1113: vadÄ tomhÀnt jag fick ju en liten gÀdda : )
Fiskare #1031: NÀe...vi tog inte med oss utan det fanns fÀrdigt pÄ ett bord dÀr ute nÀr vi kom fram till hÄlen Erik. NÄn frÄn orten gissar jag. Har du bild pÄ gÀddan Matte? LÀgg gÀrna in den isf...och skÀms! *s*
Fiskare #1077: och jag fick runt fem smÄabborrar. fast jag skÀms fatiskt men kaffet var gott som vanligt. sedan fick jag tillbaks min mössa och att icke förglömma sÄ roade jag och matte varann genom att jÀvlas om varandra. sÄ lite lyckad var turen trots allt :)
Fiskare #1031: Jag fick oxÄ nÄgra smÄborrar, men inget att vÀdra ut hÀr. Dagens garv var nÀr Mattias tyckte att Jens skulle anvÀnda huvet isf klacken för att fÄ hÄl pÄ is-skorpan. *S* Men jag fick iaf se den berömda isdansen som Jens bjöd pÄ! *ASG*
Fiskare #1077: japp det var en dubbla molbergare men trippel kvadrat bult. lite dÄlig landning men dock en vÀl utförd isdans :)
pikealot: Det lÄter som ni hade det trevligt i alla fall, trots trögt fiske!:)
Fiskare #1031: Mycket! Haha!
Inlägg frćn 22 Apr 2009
kirefors: Haha bambi pÄ hal is - det hade jag velat se! :)
Fiskare #1113: Kent sÀger att han gick hem med borren mellan bena , men eftersom jag fick en gÀdda sÄ gick jag hem med gÀddhÀng : )