1 Apr 2009

Skrivet av Huuhka.
Deltagare: Fiskare #1093

Suget blev för stort för oss idag nÀr vi suttit igenom en förelÀsning med Kristian Keskitalo om fiske efter hÀlleflundra i norge sÄ vi var tvungna att Äka pÄ en tur i klarÀlven och spinnfiska lite.
De va en riktigt fin kvÀll och solen sken, riktigt hÀrligt att stÄ och spinna lite i endast t-shirt. De gick rÀtt segt men rÀtt som de var sÄ small de till för Tom, en av tyskarna, och en rÀtt fin fajt var igÄng. vi va fundersamma över vad det kunnde vara sÄ kom den upp till ytan och vi sÄg iallfall att de inte var en gÀdda och Tom sken upp som en sol. Efter ett par minuter kom den in till stranden och jag fick taila min första lax! En brun och smal fisk men ÀndÄ riktigt fin! Vi hade inte sÄ stora förhoppningar pÄ den hÀr turen sÄ vi hade varken vÄg eller mÄttband, typiskt. men bilder fick vi!

Bilder
Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 1 Apr 2009
Fiskare #1006: Menar du Keskitalo? Isf lÀr det ha varit riktigt intressant! JÀvligt avis Martin....
Huuhka: ja sorry, ja skrev lite fel :-) glömde bort vad han hette och skrev bara in nÄtt tills ja kunde Àndra men ja glömde det. de va riktigt intressant och kul!
Inlägg frćn 2 Apr 2009
pikealot: DÄ blir man som havsfiskare avundsjuk, helt klart! Hade inte gjort ont att fÄ höra vad han har att lÀra ut!:-)
Huuhka: ja de va hur hÀftigt som helst, han snackade om att jobba som guide, lite om hur man bemöter kunder och lÀgger ut sitt företag och bÀst av allt, massa knep och fiskesÀtt efter hÀlleflundra och andra arter och berÀttade en massa historier och visade filmer. SÄ jag var iallfall nöjd! :-D