27 Mar 2009

Skrivet av Fiskare #1111.

Efter att ha lÀst om fisketuren av Andreas och Kent blev jag jÀttesugen att fara till orrviksjön,har aldrig fiskat dÀr men hört att det ska vara lika bra som fröstdal.
Provade lite av varje men pÄ en gammal hederlig nyckelpiga fick jag denna borre.
SlÀppte dock till de flestas förtret inte tillbaka den utan det blev C&E
Den Àr redan uppÀten av barnen,de Àr sÄ kul att de gillar fisk och inte blivit skrÀmd som vÄran generation av fiskpuddingen pÄ skolan:-)

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 28 Mar 2009
Fiskare #1007: turatt d va den enda för c/r À d som gÀller !! hoppas att d förblir sÄ med detta som undantag!!men d À ju en fritt land sÄ man gör ju som man vill!! mycke tack vare mej som sjön kommit i dagen!!
Fiskare #1007:
pikealot: Vad menar du, att fiskpuddingen skulle vara dÄlig pÄ skolan! Det var en av mina favoriter nÀr jag gick dÀr!:)
Inlägg frćn 31 Mar 2009
Fiskare #1006: Johansson, ödmjuk som vanligt.......sÄ vitt jag vet har vÀl du flest icke returnerade fiskar pÄ ditt samvete! Det Àr klart att barnen ska Àta fisk och ingen fisk Àr sÄ god som den man fÄngat sjÀlv!
pikealot: Tycker att grÀnsen för matfisk gÄr dÀr mellan 5 - 7 hg, allt över det bör fÄ friheten Äter sÄ att man frÀmjar bestÄnden pÄ bÀsta sÀtt!:)
Fiskare #1077: hahahaha. vilket gnÀll! per. vad har du gjort dÄ som frÀmjar stÀllet? sedan sÄ Àr det okej och ta en fisk ibland för att Àta och han borde fÄ beröm för att han var Àrlig och sa det me. bÀttre att han tar en fisk dÄ och dÄ Àn att köpa pÄ ica och bidra till yrkesfisket som rensar vÄra vatten. Jag har gjort mycket för "mina vatten" me men jag stÄr inte och leker polis för de som vill ta hem en fisk till barnen. det Àr inte sÄ att han tömde sjön precis