6 Mar 2009

Skrivet av pikealot.
Deltagare: Fiskare #1113

Jag och Mattias ger oss ut pÄ en lakfisketur för att se om det gÄr att locka nÄgon Lake till hugg i mörkret. Har tÀnkt oss att börja fiska mellan 17.30 - 18.00. Det kommer att bli korvgrillning och en del annat gott att förtÀra, mellan nappen. Har tillverkat ett lakspö som ska testas med en liten Ambassadeur (4600 c3), blir intressant att se om det hÄller mÄttet.:)
><(((*>

Vi kom igÄng med fisket kring 18.15, det var lungt första timmen. Men bara sÄ dÀr sÄ nappade det för mig och Mattias samtidigt, jag fick upp en fisk i storleksordningen 900 g och det nytillverkade spöt fungerade utmÀrkt. Mattias tappade sin strax under iskanten, efter en kort stund sÄ hade han ett napp till men ingen fisk som ville följa med upp, likandant en gÄng till men sÄ fjÀrde gÄngen gillt sÄ följde fisken med upp och det var en fin fisk pÄ 2017 g som efter fotografering fick simma tillbaka, sÄ Àven den som jag fick. KvÀllen fortsatte med en hel del napp men dom var inte riktigt i tagen och var bara dÀr och nafsade, drog i agnet och smÄjÀvlade med oss. Vi gick dÀr ifrÄn kring midnatt, man kan summera turen med ett bra vÀder en hel del napp men tyvÀrr mest försiktiga sÄdana. TvÄ fiskar som fick syna isen och det smakade bra med öl och grillkorv ute i det fria!:D Bilder pÄ Mattias Lake kommer senare.

Fćngsttabell
Fiskart Vikt / längd Fćngad av
Lake 2.12 kg / 63 cm Fiskare #1113
Lake 0.90 kg pikealot
Bilder
Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 7 Mar 2009
Fiskare #1077: Det lÀt som om ni hade det bra dÀr pÄ isen. det var vÀl rÀtt bra vÀder me? Vart fiskade ni, var det utanför mynningen?
Inlägg frćn 8 Mar 2009
kirefors: Lite bilder pÄ det hÀr sÄ :)