14 Jul 2011 | Abborrfiske

Skrivet av Fiskare #1113.
Deltagare: Fiskare #1031

Beskrivning saknas

Fćngsttabell
Fiskart Vikt / längd Fćngad av
Abborre 1.28 kg / 48 cm Fiskare #1113
Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 14 Jul 2011
pikealot: Kul att det blev större fisk Àn förra turen, synd bara att jag var tvungen att jobba pÄ huset. NÀsta tur sÄ Àr jag med!
Fiskare #1113: Det tycker jag.
Inlägg frćn 17 Jul 2011
pikealot: DÄ skall jag ta en större Àn dig Mattias, rÀkna med det!;)
Fiskare #1113: Ha Ha ! Mjukis !!!!!!!!!!!!!!!!
pikealot: Det ÄterstÄr vÀl att se!
Inlägg frćn 18 Jul 2011
Fiskare #1113: Neep sÄ Àre !
Inlägg frćn 21 Jul 2011
kirefors: Hur gick det för er i det stora hela? Saknar en berÀttelse ;)
Fiskare #1113: Eftersom man mÄste registrera en tur för att fÄ fiskarna registrerade som fÄngst sÄ gjorde jag sÄ hÀr Àr inte sÄ intreserad av att skriva turer. Kanske nÄgonting att Àndra pÄ Erik.
kirefors: Tur att rÀtt sjö gick att vÀlja iaf ;)
Inlägg frćn 22 Jul 2011
Fiskare #1113: Det Àr ju det jag menar Erik, det Àr dÀrför jag tycker det Àr dumt att jag mÄste skriva en tur för att fÄ fisken registrerad.
kirefors: Du mÄste inte skriva en tur, men du mÄste ange nÀr och var du har fiskat. Vi vill gÀrna att folk skriver berÀttelser, men det Àr inget krav.
Fiskare #1113: Tycker inte man ska behöva skriva det för att fÄ fÄngsten registrerad det Àr vÀll upp till var och en vad man vill avslöja.
kirefors: Du fÄr ange vilken sjö du vill, bara det registreras i en fisketur.
kirefors: Givetvis ser jag helst att rÀtt sjö anges i beskrivningen, men det Àr som sagt, upp till var och en.
Inlägg frćn 23 Jul 2011
Fiskare #1113: Vad Àr dÄ vitsen nÀr man mÄste ljuga. bÀttre att dom som vill skriva vart dom varit gör det och vi som inte vill kan vÀlja typ "sjö" dÄ blir det ju inte fel i sjöarnas statestik skulle se ganska konstigt ut om jag lÀgger alla mina gÀddor i gvalsjön eller hur.
Fiskare #1069: Helt rÀtt Mattias. Har sjÀlv slutat skriva upp nÄgra rapporter överhuvudtaget dÄ jag inte vill dra mer folk till de platser dÀr jag fiskar. Har ju ett bra exempel pÄ en sjö dÀr i princip ingen fiskade tills jag fick ett par stora gÀddor dÀr.
Fiskare #1113: Exakt. och jag lÀgger gÀrna ut bilder och kan skriva om mina fisketurer men vill inte alltid att det ska hÀngas ut pÄ nÀtet vart jag varit.
Inlägg frćn 24 Jul 2011
Fiskare #1108: FÄr skapa ett fiskevatten som vi döper till "Hemliga sjön", sen kan alla hemliga fÄngster registreras dÀr. :p
Fiskare #1140: sÄ kan ju alla sitta och googla bilder pÄ fiskar istÀllet....ungefÀr lika givande. Tappar ju som hela grejen med att lÀgga ut en bild eller en tur om man inte ens kan skriva vart man varit.
Fiskare #1113: PoÀngen Maria Àr ju att dom som vill fÄr skriva vart dom varit och dom som inte vill inte behöver. Vet om fler Àn Johan som vÀljer att helt avstÄ frÄn att lÀgga ut nÄgonting eftersom dom inte vill skriva vart dom har varit men tycker det kÀnns trÄkigt att ljuga.
Fiskare #1031: AvstÄr oxÄ frÄn att ljuga hÀr numera. Gjorde sÄ förr för att skydda "muna" vatten. Men till slut visste inte ens jag sjÀlv vart jag fiskat. Och vad berÀttar en lögn om ens karaktÀr i övrigt?
kirefors: Nu finns "Hemliga sjön" att vÀlja i HÀrjedalen (tyckte det var mitt i Sverige liksom).
Fiskare #1031: Lake Secret? Hm ...
Fiskare #1113: Tack Erik.
Fiskare #1140: Ja men vad Àr poÀngen att ens skriva en tur eller lÀgga ut en bild om man inte ens kan skriva vart man har varit. Det Àr det jag menar, sen vill man inte berÀtta sÄ skriv eller lÀgg inte ut nÄgot alls, det Àr den vÀg jag hade valt om jag visste av ett bra vatten som jag inte vill dela med mig av. DÄ behöver man ju inte exponera överhuvudtaget. Men som sagt det Àr vad jag tycker! :)
Fiskare #1031: Jag vet nu ett vatten som ev kan ge ditt pb en match Matte. Blir en tur dit i höst nÀr abborrarna Àtit upp sej ...Ja inte sej sjÀlva naturligtvis.
Fiskare #1113: LÄter intressant Kent, Jag följer gÀrna med. Maria för mig handlar det mycket om att jag vill fÄ in bilder och vikt och datum pÄ dom fiskar jag fÄngar i mitt eget fotoalbum och min egen statistik och som det har varit tidigare sÄ har jag varit tvungen att ljuga om jag ska göra det, och det kÀnns onödigt sÀrskilt eftersom det förstör ju statistiken pÄ sjöarna som jag vet att det finns ett intresse för av dom som skapat sidan.
Fiskare #1031: DÄ mÄste du köpa en kanot ...eller sno eller lÄna en. Vad passar dej bÀst?
Fiskare #1140: Fast det blir ju ingen statistik överhuvudtaget om man inte skriver var man fÄngat fisken ;) nog om detta du förstÄr vad jag menar och tvÀrt om, vi tycker inte lika helt enkelt :) Vad Àr mÄlet till hösten för bÄde Kent och Matte pÄ abbarn? :)
Fiskare #1031: Ja det har tagits mÄnga stora abborrar i tex Svedjesjön ...eller inte? Eller jo?
Fiskare #1140: Haha!! Jo du Kent! :)
Fiskare #1031: Maria > En varm och solig september dag med lagom syd-vind pÄ en sjö inte helt nÀr mej. DÄ kan allt hÀnda! =) SjÀlv dÄ?
Fiskare #1113: Har faktiskt inget direkt mÄl nÀr det gÀller mitt abborrfiske förutom att det Àr ett riktigt roligt fiske.
Fiskare #1140: Sant Matte! Tror att jag gÀrna skulle vilja fÄ upp en pÄ 1600 men har hittills fÄtt upp fina bitar, tycker nÀstan att det Àr roligast Ä slÀppa tillbaka dom, sÄ otroligt vackert dÄ dom sakta simmar ner mot djupet :)
Fiskare #1031: Och pussa pÄ dom. =)
Fiskare #1140: Haha jo helst! Jag pussar abbarrn Ä Thelin slickar gÀddan! :)
kirefors: Maria, Àr det sÄ ni kallar det?
Fiskare #1140: Vad Àr det? :)
kirefors: "abbarn" och "gÀddan"
Fiskare #1140: HAHA!! Nja den karamellen kan du ju suga pÄ :)
Fiskare #1031: Rodnar djupt.