Titel saknas

Uppladdad av Fiskare #1307
Bildkategori: Gädda
Vikt / längd 14.98 kg / 118 cm Guld
Fiskemetod mete
Betesmodell levande
Lämna en kommentar

För att lämna en kommentar måste du först logga in

Inlägg från 7 Jun 2011
kirefors: Grattis till en fin gädda!
Fiskare #1140: Grattis Ulli!! :)
Huuhka: Ojoj, Grattis!
Fiskare #1159: Fin fisk men den väger inte nästan 15 kg
Fiskare #1300: cale jag ska upplysa dig om att vi var 4 st som läste av vågen
Fiskare #1307: Och vågen syns på film....katjiiing! :D
Fiskare #1307: Tackar föresten ;)
Fiskare #1159: Oki ! Såg inte ut som de på bilden ba;)
Fiskare #1140: Det blir en rolig sida det här när det ska kritiseras varenda fisk man lägger upp. Snart törs man ju inte göra det för varenda människa tror att man ljuger :) Stort grattis igen Ulli den är du värd!! :)
Fiskare #1140: Det blir en rolig sida det här när det ska kritiseras varenda fisk man lägger upp. Snart törs man ju inte göra det för varenda människa tror att man ljuger :) Stort grattis igen Ulli den är du värd!! :)
Fiskare #1307: Så sant... Just därför "råkade" vi få med vågen :D Hoppas dom skickar filmen snart!
Fiskare #1089: Stort grattis!! Inte dåligt..
Fiskare #1101: Grattis till en fin fisk! För att göra C&R lite snällare så rekommenderar jag en vågsäck eller en vanlig ikea kasse, så risken minskas att de inre organen inte tar skada!
Fiskare #1108: Grattis!
Fiskare #1108: Förövrigt till er som tvivlar på att fisken väger 15 kilo så kan jag säga att jag äger själv en likadan våg, och den visar väldigt korrekt.
Fiskare #1103: Jaha, så var vi igång med det eviga tjatet om vikter man inte tycker stämmer och påpekande hur man ska hantera gäddorna...... Jag säger bara: GRATTIS till en livsfisk =)) Tveklöst korrekt vikt, men jag tycker den ser längre ut än 118? Min 11,3 var 118 också..!
Fiskare #1300: kan dessutom tilllägga för alla kritiker att killarna som van pikechallenge var med å fiskeda och dom både mätte å vägde fisken dom me så va lycklig med folk i stället för att bara krittisera !!
Fiskare #1300: kan tilläga att vi var lite snål med längd eftersom vi hade så jävla dårlig mättstock
Fiskare #1101: varför är du så emot tips på hur man kan hantera gäddor av den här viktklassen? är du emot c&r? det är ju trots allt ett sportfiskeforum och varför skadar det så mycket med sådana tips? Tycker jag la fram det på ett bra sätt? Om man nu ska köra c&r så kan man väl försöka göra det på bästa möjliga sätt? Man kör väl c&r för att man ska kunna ha ett bra fiske framöver och att man kanske ska ha chansen att få kämpa med samma gädda igen?
Fiskare #1245: Grattis till en grym gädda! Synd att den inte vägde 21 gram mer bara haha ;)
Fiskare #1077: Ska börja med att gratulera till en fin gädda! Sedan håller jag till fullo med dig Jonas! får man tips om hur man hanterar en gädda bättre så bör man få ett tack för att man upplyst en om det. Istället för att få mothugg för att man inte vill visa sig dålig. Det är ett faktum att en gädda bör vägas i ett vågnät eller tex en IKEA-påse. Det är bara att ta åt sig av infon och göra det bättre nästa gång. Grattis Ulrica! Härligt med tjejer som brinner för fisket.
Fiskare #1002: ja fyyyyfan vilket jävla as till gädda asså :) stort grattis!! försökte inte stefan kasta över linan din å sno fisken av dig även den här gången? :P grattis än en gång till din förmodligen livs gädda!
Fiskare #1103: Jonas: Förlåt mig, jag överreagerade mot ditt tips och håller såklart med om att det är korrekt hantering vid c&r! Försöker göra så själv! Kändes bara trist att fokus på ännu en jätte-gädda skulle hamna på hantering eller om vikten stämde hellre än att gratulera.. Kan ju faktiskt vara så att vederbörande vet hur man ska hantera gäddan, men inte hade med t.ex. en ikea-kasse iom att dom mest troligt metade GÖS där... Var inte meningen att trycka ner dina råd!
Fiskare #1113: Stort grattis.
kirefors: Haha Thelin !!!
Fiskare #1254: Grattis Ulrica!
Inlägg från 8 Jun 2011
Fiskare #1101: Lungt du är förlåten:) Och ja stort grattis igen!
Inlägg från 9 Jun 2011
Fiskare #1307: *hahahaahah* Erik, jo stefan gjorde sitt bästa för att stjäla firren! :D
Inlägg från 11 Jul 2011
Fiskare #1212: Grym kondition, grattis till en drömfisk. Väntar spänt på att få ta del av filmen. :)
Inlägg från 4 Oct 2011
kirefors: När får man se filmen? ;-)
Inlägg från 23 Oct 2011
kirefors: Här finns en film på fångsten, hoppa fram 27 min: http://www.youtube.com/watch?v=0ngjLRd7E6c
Fiskare #1077: 0,15...först se till att vågen visar 0:00, sedan väger man fisken så visar vågen vad den väger, man får väl gratulera till en gädda på 150 gr då :-) bra jobbat. nästa år kanske det kommer upp en på 9 kg som slå denna som nog är strax under. dålig guide föresten! PS. ord biter inte, jag tar inte åt mig av att jag nu blir utskälld över att jag kritiserat hela denna bluff. ha de!
Fiskare #1103: Efter att ha sett filmen så tar jag tillbaks allt jag sa tidigare när jag försvarade gäddans vikt. Håller med Jens.
Fiskare #1108: O_O
Fiskare #1103: http://www.fiskesnack.com/fotoalbum/showimage.php?iid=59304&cid=8&scid=0&sort=my_weight (14,88kg, 117cm)
Inlägg från 24 Oct 2011
Huuhka: Ajdå, här fanns det bevismaterial i massor mot att fisken inte väger 15 kg. Kanske folk kan sluta brinna av direkt då nån säger att vikten inte stämmer i fortsättningen. man måste nolla vågen innan man hänger vikt på den, inte medans man väger då får man som här en felaktig vikt. Använder ni den här filmen som bevis så har ni jusst fått en firre på 150 gram. Men du har iallafall en längd på fisken, alltid nått.
Fiskare #1108: Martin, man "brinner av" för att ett kort kan göra fisken mindre/större. Så att ibland utgå ifrån ett kort vad fisken väger kan vara väldigt svårt. Nu var det ju inte så att det var en 15-kilos. Stor är den ju ändå onekligen, över 10 pannor iaf skulle jag gissa på. Sen förstår jag inte riktigt anledningen till att man MÅSTE ifrågasätta? Vad är det som driver en till att göra det? Vad vinner man på det? Bara min åsikt men det kanske bara är jag.
Huuhka: Ja Johan jag vet mycket väl hur irriterande det är med ett dåligt foto på en fin fisk, och på grund av att folk har ifrågasatt och disskuterat om jusst den här fångsten kan man komma till slutsatsen att vågen inte använts på rätt sätt. Nu kanske folk hajar till när den stora ska vägas och ser till att vägningen går rätt till och att resultatet stämmer. jag tycker iallafall att de är en bra sak som kommit fram av den här disskutionen. Det som driver en till att ifrågasätta är väll att man vill förbättra sitt fiske och även hjälpa andra, men tyvär så uppfattas det ofta som personliga angrepp och de är inte rätt
Fiskare #1108: Jag håller med dig Martin! Men sen är vi alla olika och vissa tar saker hårdare än andra, därav diskussioner. :)