31 Aug 2009

Skrivet av Huuhka.
Deltagare: Fiskare #1093

Nu nÀr vi Àntligen jobbat fÀrdigt sÄ fick vi ett par dagar för att fiska och den tiden anvÀnde vi till att Äterbesöka Angler Lake! Denna gÄng med mindre alkohol i kroppen!
Det började rÀtt sÄ segt med mycket smÄtt och de större tittade bara pÄ masken innan dom begav sig Ät ett annat hÄll. Verkligen frusterande var det. Tills jag fick syn pÄ en baddare under bÄten nÀr jag tvÀttade hÀnderna och jag gav mig fan pÄ att jag skulle fÄ den att hugga! Placerade masken framför nÀsan pÄ den flera gÄnger utan resultat, sÄ tittade jag bort en sekund och den högg och jag missade mothugget! Aargh! Satte pÄ ny mask och sÄg dÄ hur den kom upp mot ytan för att spana in ett löv som lÄg och flöt, sÄ jag ploppade ner masken en halvmeter ifrÄn fisken och höll den aldeles under ytan och som ett skott högg den och jag satte mothugget stenhÄrt och fajten var igÄng! Jag var i extas över att jag lyckats lura denna bjÀsse och efter ett par minuter lÄg den i bÄten! Efter mÀtning visade det sig att den var 18 inch lÄng, inget Pb men en helvetiskt fin fisk! Fotografi och tillbakaslÀpp!
Senare började jag ledsna lite pÄ alla smÄ firrar sÄ nÀr jag fick en liten Yellow Perch sÄ bestÀmmde jag mig för att leka lite och anvÀnde den som bete. Det visade sig att Yellow Perch Àr Smallmouth Bass-Crack... Helt tokiga i den var dom och bara stora firrar!Nu blev roligt! Efter en stund sÄ fullkomligt kryllade det av stora Bass och vi tillverkade stinger krokar och fiskade mer perch om vart annat. Fantastiskt kul var det!
NÀr dagen var slut sÄ hade vi fÄtt ungefÀr 75 Smallmouths, 20 Perch och 15 Rockbass och en ny art för mig: Pumpkinseed! Inte alls illa!

Bilder
Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Bli den första att lämna en kommentar!