8 Apr 2011 | Ismete

Skrivet av kirefors.
Deltagare: pikealot, Fiskare #1193

Dags att bÀrga en Svedje-madam!

Jag och Johan stack ivĂ€g redan kl 7 ut pĂ„ isen för att hitta djup, borra hĂ„l och förbereda.. Det nappade direkt för Johan, en liten gĂ€dda. DĂ„ höll vi oss ute pĂ„ 3 meters djup. Sen letade jag mig inĂ„t mot 1-1Âœ meters djup och dĂ€r hade jag flera hugg, fick upp en liten gĂ€dda och hade nog en större gĂ€dda som hade tagit mörten, det var helt stumt .. men den lossnade :/

Fisken kom i perioder och nÀr stiltje vÀnde till bris aktiverades fisken. Vi hade alla 3 fisk pÄ kroken samtidigt. Under dagen fick vi ca 10 gÀddor och Johan fick den största som vÀgde 3.45 kg.

Fćngsttabell
Fiskart Vikt / längd Fćngad av
GĂ€dda 3.45 kg Fiskare #1193
Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 7 Apr 2011
pikealot: Sugen pÄ en stor dam!=)
Inlägg frćn 8 Apr 2011
Fiskare #1193: Vi hade bra med fÀll idag! :)
pikealot: Blev det nÄgon mer efter jag Äkt?
Inlägg frćn 9 Apr 2011
Fiskare #1193: hehe en liten gÀdda fÀllde ett spö nÀr vi höll pÄ att plocka ihop, sÄ Àr det alltid av nÄgon anledning! :O
Inlägg frćn 10 Apr 2011
pikealot: Ja, lite typiskt Àr det! Samma som nÀr jag flyttade mitt första spö och det var en liten som tog agnfisken direkt nÀr jag slÀppte ner.
Inlägg frćn 30 Oct 2011
kirefors: Man börjar ju inse att en ny sĂ€song Ă€r hĂ€r och att det trots allt Ă€r spĂ€nnande med ismete. Är ni nĂ„ nyfiken pĂ„ vad som komma skall ur borrhĂ„len? ;)
pikealot: RĂ€kna med det!