25 Feb - 2 Mar 2011 | Sandträsk

Skrivet av Fiskare #1273.

Tankar kring kommande fisketur!

Nu är det så att jag för tillfället jobbar i Stockholm, så mina fisketurer planeras nu i minsta detalj :)
Om ca en vecka kommer jag att åka hem till Boden igen, för att sedan åka upp till en by som så fint kallas för Sandträsk, som för övrigt har ett av Sveriges vackraste hus, detta enligt Hus & Hem.

Mina planer med denna fisketur är att lokalisera vart rödingen har ställt sig för detta år, dom har tendens att vandra omkring dom små liven! med ett maxdjup på lite drygt 28 meter gör att sjöns invånare är ganska samlade på ett område.

Ska fiska av områden som är på ca 50x50 meter per dag. Detta för att jag inte ska missa någon fisk! Otroligt irriterande att veta att jag hoppat över ett område, som sedan visar sig varit det rätta!

Kommer med rapport då det börjar bli lite mer aktuellt med rapport, sen kan det hända att det är grisigt jävla kallt ute också.. då vet jag inte om jag är så sugen att harva runt på sjön.

skit fiske!

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar måste du först logga in
Inlägg
Inlägg från 17 Feb 2011
kirefors: Enligt google maps ser sjön väldigt underlig ut, med ett tvärdjup ungefär mitt på sjön. Kan vara ett intressant ställe.
Fiskare #1273: Enligt google maps så är sjön tvärdjup på ca 28 meter ganska mitt på sjön, sen har sjön några djupbranter som är väldigt intressanta att fiska av. Står ofta fisk vid kanten, speciellt där vassruggen precis slutar på vissa ställen. det går från 1,8 meters djup till 7 meter på många ställen.
pikealot: Blir kul att följa hur det går för dig, lycka till i jakten på rödingen!