1 Nov 2010

Skrivet av Fiskare #1077.

det gick inte bra. testade bÄde med spinn och smÄ spinnare samt flugfiske med nymfer. börjar brinna rejÀlt nu pÄ harrfisket hÀr som ska vara bra men jag fÄr bara smÄ eller inget alls.
Namn: OreÀlven
Stad/ort: Orsa
Lat: 61.14712884
Long: 14.65662003

ska fiska harr

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 2 Nov 2010
pikealot: TrÀgen vinner, tar ju tid att hitta dom bÀsta groparna, forsstrÀckor och stÄndstenarna att fiska av!
Fiskare #1077: ja det stÀmmer. fick reda pÄ idag att dÀr jag fiskat sÄ rasade dammen förra Äret och förstörde en del platser som andra Är varit riktigt heta sÄ nu ska jag pröva pÄ en annan strömstrÀcka. har det tagit harrar pÄ 1,5 kg dÀr förut sÄ gÄr det fortfarande att göra det men det gÀller ju att lite saker ska stÀmma med :-)
pikealot: Ja, sÄ Àr det! Bra att du har med bÄde fluga och spinnare sÄ ökar du chanserna!
Fiskare #1077: jepp. vill gÀrna testa meta me men det Àr förbjudet att fiska med agnad krok dÀr efter harr. (kÀnsligt bestÄnd)
Inlägg frćn 3 Nov 2010
Fiskare #1069: De sÀger att det Àr bra men för att ha en Àrlig chans att fÄ en skaplig harr mÄste du upp i LapplandsfjÀllen. Du ska inte tro pÄ allt de sÀger dÀr nere...
Fiskare #1069: Kolla pÄ NÀtraÀlvens havsöringsfiske. Det Àr ju super bra! Det har ju tagits en pÄ 11 kilo dÀr.
Inlägg frćn 4 Nov 2010
Fiskare #1077: Du har rÀtt i att man ska inte tro pÄ vad folk sÀger. Det Àr lÀtt att göra det nÀr det Àr tvÄ fiskeguider som tipsat mig om stÀllen, men Àven de verkar ha fel. inte riktigt rÀtt tid för harr nu men det ska gÄ att fÄ och efter 7 turer sÄ borde jag tagit en av de dÀr kilosfiskarna de pratar om. Sedan mÄste jag lyssna pÄ nÄgon dÄ jag Àr ny i detta omrÄde men jag fÄr vÀl göra det och sjÀlv utesluta platserna eftersom. Nu har jag gett upp harrfisket för ett tag iallafall. ska testa frÄn isen pÄ en plats senare men jag har lÀrt mig att inte tro pÄ mirakel bara för att folk tror sig kunna hÀr nere :-)