2 Aug 2010

Skrivet av kirefors.
Deltagare: Fiskare #1002

Nu Àr det Äterigen dags för fisketÀvling.
Det blev 3 startande bÄtar varav en renodlad tjejbÄt, med 2 nykomlingar, bland annat Maria Tundal .. I vÄr bÄt satt jag, Thelin och stockholmaren Tomas, samt en liten krullhÄrig 4-Äring William som roade sig med att plaska i vattnet och att Àta godis. I tredje bÄten var pappa Thelin och sjÀlvaste vÀrden för tÀvlingen, Leif med bihang. Ut pÄ sjön vid 16.00 och 2 timmar var det som gÀllde Àven i Är. Inte ett hugg första 30 min av trolling efter gÀdda. Vi beslöt oss att ta det sÀkra före det osÀkra, sÄ in till vassen och jaga smogÀdderN .. Under 2 timmar fick vi 5 gÀddor med topp pÄ 2.2 kg och 1 slump-abborre .. vi var mest ute efter att vinna gÀddklassen, med störst och flest gÀddor... Resultatet var ju givet redan tidigt i denna berÀttelse, en renodlad tjejbÄt med rosa flytvÀstar - det kan bara sluta pÄ ett sÀtt.. Dom fick flest gÀddor, tyngst gÀddor, flest abborrar, störst abborre .... Men vad gör vÀl det nÀr det serveras Bullens korv pÄ grillen ... 8 raggare med svÀngdörr fick jag i mig ... KvÀllen avslutades med kubbspel och bastubad.

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 4 Aug 2010
pikealot: 8 ballar med bröd.....bra jobbat Erik!=)
kirefors: Det Àr ju en tÀvling i sig det ;)
pikealot: Var det du som vann den eller tog "Snukke" hem segern?
Inlägg frćn 5 Aug 2010
kirefors: snukke vek ner sig vid 7 ballar, men jag vann inte.. det var en som Ät 13 st med lite fusk, flera korvar per bröd!
pikealot: Det var som fan, 13 varmkorvar!
Inlägg frćn 7 Aug 2010
Fiskare #1103: Jag kÀnde en snubbe lite ytligt förut, han tryckte i sig 17 fullstora varmkorvar med bröd, sen vÄgade han inte Àta mer för det blev lite pinsamt.. :)
Fiskare #1103: Jag kÀnde en snubbe lite ytligt förut, han tryckte i sig 17 fullstora varmkorvar med bröd, sen vÄgade han inte Àta mer för det blev lite pinsamt.. :)