13 May 2010

Skrivet av Fiskare #1071.
Deltagare: Fiskare #1150

Åkte till StrömsĂ„n med Thomas denna förmiddag för lite bottenmete. Det var Ă„rets hittills varmaste och skönaste dag, och för min del blev det tre abborrar, tre mörtar och en id, medan Thomas fick 10 mörtar, fyra braxar, tvĂ„ idar och en abborre. Ingen mĂ€rkvĂ€rdig storlek pĂ„ nĂ„gon av fiskarna men Ă€ndĂ„ en trevlig fisketur.

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 13 May 2010
pikealot: Ja, det var varmt och skönt idag, blev det inga bilder frÄn turen?
Fiskare #1077: har iden börjat gÄ upp i större utstrÀckning nu? tycker de bara varit ströfiskar dÀr Àn. förra Äret tröttnade man efter en timme pÄ grund av att det blev för mycket fÄngster.
pikealot: Klart att Iden Àr i farten, nu gÀller det att ligga i medans det finns tid att ta dom Jens!
Fiskare #1077: har redan fÄtt ett tjugiotal i Är. synd att de Àr sÄ smÄ de flesta. nu har man börjat tröttna pÄ idjÀvlarna sÄ det blir ett annat fiske ett tag. ska att man Äker dit för braxen dÄ kanske
pikealot: Du kanske skulle anvÀnda nÄgra som agn till gÀddmetet Jens?
Fiskare #1077: sjÀlvklart, sparat Àven mörtar pÄ 300-400 gram frÄn Än. haha! har masssa mört,nors,strömming mm i min frys men inte en enda fisk som Àr god att Àta. bara till för att fiska me
pikealot: Du har ju fina RegnbÄgar att agna med, vet att det funkar bra att meta med dom! Dessutom sÄ var det ju bra storlek att meta med, mums för storgÀddan!
Inlägg frćn 16 May 2010
Fiskare #1071: Nej tyvÀrr inga bilder frÄn den hÀr turen, men jag fÄr se om det blir nÄgon ny tur dit till veckan.