27 Feb 2010

Skrivet av Fiskare #1140.
Deltagare: Fiskare #1002

Jag drog med mig Erik upp till borgafjÀll för jag tyckte de va dags för honom att prova pÄ att fiska lite riktig fisk! De visade sig att vi fick en riktigt fin dag med sol! De ska vÀl dock inte va de bÀsta för fiske, men herr Thelin hann inte mer Àn doppa i sÄ fick han sin första öring....mycket roligt tyckte jag Ä tÀnkte stilla för mig sjÀlv att jag hinner nog ikapp Ä om honom i bÄde storlek Ä mÀngd. SÄ visade sig inte fallet bli utan en kvart senare sÄ fick han hugg igen....dÄ bara en littn littn abbarr.....jag fick Äka hem tomhÀnt Ä med en kille som hade ett stort flin i fejjan...vet inte om de va att han "vann" över mig eller att han fick sin första öring.
Summa av de hela sÄ hade vi en fantastisk helg Ä Erik fick inte bara sin första öring utan Àven göra ett besök till "lilleputtelandet" eftersom att min familj och slÀkt Àr mellan 157-165cm. För den som inte vet sÄ Àr Erik 194 =)
Förövrigt sÄ köpte Erik ett Ärskort sÄ de kommer nog fler turer uppöver för oss, Ä dÄ jÀvlar ska jag visa vart skÄpet ska stÄ ;)

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 2 Mar 2010
pikealot: Bra jobbat Thelin, och grattis till första Öringen!=)