19 Sep 2009

Skrivet av kirefors.
Deltagare: Fiskare #1002, Fiskare #1103

Re-reunion @ Ängessjön!

Det gÀller att inte ha alltför höga förvÀntningar nÀr man Äker ut pÄ ofiskat vatten, det borde fler ta lÀrdom utav! Först kÄnkade vi alla prylar 300 meter frÄn bÄten till sjön och vÀl framme vid sjön sÄ fann vi ett vrak till bÄt som skulle bli vÄrt fÀrdmedel. Sjön var 5 meter som djupast, sÄ vÄra nyinhandlade westins jÀtte var inte pÄ tal om att anvÀnda! Det blev mestadels jerkfiske och vi fick vÀl en 4-5 gÀddor med 2.3 kg som topp. Vid 20-tiden Äkte vi hem och sÄg film, spelade PS3 och kollade igenom det filmade materialet.

Fćngsttabell
Fiskart Vikt / längd Fćngad av
GĂ€dda 2.30 kg kirefors
Bilder
Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 17 Sep 2009
kirefors: Hoppas vi hittar dit!
Fiskare #1103: Ja verkligen, sjÀlv har jag ingen aning om vart det Àr, har bara hört en kille prata om att hans kompis fiskat i den sjön en gÄng.. Blir spÀnnande, men hur som helst sÄ lÀr vi ju ha kul iallafall!
kirefors: Yepp det Ă€r huvudsaken! Är det en kompis till dig som Ă€ger bĂ„ten eller hoppas vi att det finns nĂ„gon olĂ„st?
Fiskare #1103: Det Àr en slÀkting till Sandra, den anvÀnds sÀllan men jag tror den ska vara i dugligt skick, har varit ut i den sjÀlv för nÄt Är sen..
Inlägg frćn 19 Sep 2009
pikealot: Blir spÀnnande att se om ni fÄngar nÄgon fisk, hÄller tummarna för att Snukke ska fÄ en rejÀl GÀdda!:)