16 Sep 2009

Skrivet av Fiskare #1140.
Deltagare: Fiskare #1155

Jag och Mari beslöt oss för att prova lyckan i kornsjö! Vi gav oss ut vid 6 tiden, de var ganska lugnt och stilla pÄ vattnet...... men vi visste inte vad som komma skulle.....jÀklar va de började blÄsa sÄ vi fick ro som dÄrar!!!
Vi va inriktade pÄ abbore men nu sÄhÀr i efterhand sÄ har bÄde Mari och jag bestÀmt oss för att inrikta oss pÄ löja och ev. mört. Vi kom nÀmligen ganska lottlösa dÀrifrÄn, Mari hade tvÄ smÄ gÀddor pÄ, de va de enda.
Men vi fick ju ha en vÀldans trevlig dag Äkte hem vid 15 tiden dÄ efter att Àven ha provat svedjefjÀrden. DÀr ocksÄ utan resultat.
Vill tacka Marie Wallin för hjÀlpen, du Àr toppen!! Hoppas vi tre kan ta en tur snart! =)

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 16 Sep 2009
Fiskare #1136: jag beklagar verkligen att sjön inte visade sig frĂ„n sin bĂ€sta sida i dag. Dels ville den inte slĂ€ppa i frĂ„n sig ngn fisk och sĂ„ blev den orolig och vĂ„gig. Ska be den bĂ€ttra sig till nĂ€sta gĂ„ng. Respekt för matte krĂ€ver jag. Är det ngt mer ni vill ha hjĂ€lp med sĂ„ stĂ€ller jag givetvis upp.
Fiskare #1140: Ja men jag Àr sÀker pÄ att nÀsta tur blir riktigt bra! De va roligt att se ett nytt vatten om inte annat =)
Fiskare #1002: haha ja som jag sa tidigare, om ni À riktit snÀll sÄ kan jag Ä erske kanske avslöja nÄgra bra stÀllen om ni vill ha lite storgÀdda nÀsta gÄng, eller kanske bara EN gÀdda rÀcker ;)
Inlägg frćn 17 Sep 2009
Fiskare #1140: hahaha ja men vi Àr ju alltid riktigt snÀll juh ;) Ja en gÀdda rÀcker men den ska ju va stor dÄ!