30 Jul 2009

Skrivet av Huuhka.
Deltagare: Fiskare #1093

Äntligen fick vi en dag ledigt frĂ„n jobbet sĂ„ vi kunde Ă„ka in till Angler Lake som Ă€r vĂ€lkĂ€nt i omrĂ„det som ett grymt vatten för Smallmouth Bass. Som grĂ€dde pĂ„ moset sĂ„ fick vi Ă€ven med oss Ryan, guiden pĂ„ campen, och en del uppfriskande drycker.
VÀgen in till Angler var dock rÀtt sÄ jobbig med kullerstenar och sumpmarker. Efter 20 minuters traskande kommer vi fram till Sugar Lake, dÀr vi Äker pÄ en 3 min lÄng bÄttur innan de Àr dags för ytterligare 5 min gÄngtur. SÄ kommer vi fram till en liten damm innan Angler lake dÀr vi ska Äka bÄt i 2 minuter tills vi ska byta bÄt Ànnu en gÄng i Angler. Men nÀr vi kommer till dammen sÄ passar Ryan pÄ att testa fisket direkt vid bÄten, sÄ medans Daniel öser bÄten sÄ doppar Ryan bara jiggen bredvid bÄten och direkt smÀller det till, 4 kast och han landar 4 fiskar. Bra början! VÄ fortsÀtter in till Angler lake och nu fÄr vi med börja fiska, hÀrligt! Det börjar lite trögt men vi lyckas landa 12-15 smallmouth pÄ 40 min och jag fÄr mig ett nytt Pb dessutom, en fin Bass pÄ kilot som Àr 46 cm lÄng. Sedan tycker Ryan att vi mÄste försöka fÄ upp antalet lite sÄ han tar oss till en plats pÄ sjön dÀr bassen Àr helt otroliga, varje kast small det för alla tre och pÄ 30 minuter sÄ Àr vÄrat antal uppe i 45 Smallmouths, inte illa. VI Äker vidare till en plats som kallas för akvariet dÀr vi avslutade kvÀllen med ett gÀng smallmouths och Rock Bass och ett rikligt antal pilsner och jÀgershottar. Slutnotan pÄ turen var 67 Smallmouth Bass och 12-15 Rock Bass. Sedan gav vi oss ut pÄ lite fiske i Lady Evelyn efter walleye dÀr vi landade ett par walleye, 10 Smallmouths och ett par Rock Bass. Bra fiske och glatt humör hela dagen, en mycket bra dag!

Fćngsttabell
Fiskart Vikt / längd Fćngad av
Övriga sötfiskar 1.00 kg / 46 cm Huuhka
Övriga sötfiskar 0.05 kg / 15 cm Huuhka
Bilder
Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 3 Aug 2009
Fiskare #1077: tycker du 20 minuter Àr lÄng tid för att gÄ? jag och min bror gick till en tjÀrn i förrgÄr 9 km in i skogen. tog 2,5 timmar och var myrmark och ett berg som vi gick upp för. 5 timmar som vi gick den dagen bara för att fiska.
Inlägg frćn 4 Aug 2009
Huuhka: Na jag tyckte det gick fort, men nar folket ar sapass pa fyllan att dom trillar pa plant underlag sa tar de en bra stund att knalla pa rullsten. Men en san javla gangtur hade jag nog avstatt, fy satan.. DIt gar vall sadar bra men fan va jobbigt de maste vara att ga hem sen da man inte har natt att se framemot