11 Jul 2009

Skrivet av Fiskare #1077.

Fick inte med mig nÄn pÄ fiske idag sÄ jag Äkte sjÀlv denna fina dag, för ovanlighetens skull pÄ sistonde.. hade tÀnkt gÄ för gÀdda men vill sÄ gÀrna fÄ gös sÄ det fick bli trolling efter det..... men fick förstÄss gÀdda. fick rÀtt mÄnga och hade en bra medelvikt pÄ dom. toppen lÄg pÄ 5,1 kilo men hade flera runt femtrakten nÄgra över 4 och endast en under tre sÄ det var kul! och dÄ fiskade jag djupt.. ska vÀl ta ett gÀddpass dÀr sÄ smÄningom sÄ dÄ blir det vÀl Gös man fÄr haha!

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 12 Jul 2009
pikealot: Synd att du inte fick med dig nÄgon, men fisket verkade fungera bra i alla fall!
Fiskare #1077: jo det var en trevlig tur. verkar vara en rÀtt bra medelvikt i sjön för det Àr inte ofta jag fÄr smÄgÀddor som ligger under tre kilo. kan bara bli bÀttre nÀr jag bestÀmmer mig för att fiska nÀrmare land. nu kör jag mitten av sjön oftast för att fÄ gös. har inte varit sÄ mycket i de nedre delarna Àn dÀr de sÀger att det finns mest fisk men kommer dit sÄ smÄningom ocksÄ :)
pikealot: Ja, det gÀller att fiska sig sakta men sÀkert genom sjön, sÄ att du lÀr dig vart det Àr bÀst och pÄ vilka tider!
Fiskare #1077: jepp! det Àr sant. jag blir alltid lika SmÄförÀlskad i den sjön varje gÄng jag Àr ute pÄ den.. har allt! skulle jag vilja sÄ kan jag börja lÀngst ned, Äka upp i hela sjön, Äka i genom Àlven upp till bodumsjön som Àr bra stor den me, dÀrefter ta bÄten via Àlven upp till björna vid dammen dÀr. sedan Àr det stopp.. det Àr 2,5 mil att fiska pÄ!!! utan att lyfta arslet i bÄten