26 May 2009

Skrivet av Huuhka.

tog en snabb halvtimmes fisketur för att kasta av mig lite dÄ ja inte kastat pÄ hela dagen :-) Började bra med fisk pÄ bÄde första och tredje kastet innan de blev lugnt i ett par kast. sen var de dags med fisk pÄ tvÄ kast i rad igen innan jag fick slita en stund för att fÄ min femte. Kul var de att kasaviken fortfarande hÄller lite smÄgÀddor som man kan fiska efter som i barndomen :-D 5 gÀddor som sagt, största pÄ 3,2 kg, 3-4 missade hugg och 3-4 som följde efter. Inte sÄ illa pinkat pÄ en halvtimme

Fćngsttabell
Fiskart Vikt / längd Fćngad av
GĂ€dda 3.20 kg Huuhka
GĂ€dda 2.50 kg Huuhka
GĂ€dda 1.70 kg Huuhka
GĂ€dda 1.20 kg Huuhka
GĂ€dda 1.00 kg Huuhka
Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 26 May 2009
kirefors: bra jobbat - tog dom pÄ Zalt?
Huuhka: nÀ, de Àr för grunt för att fiska med zalt i den viken.. dom tog pÄ minnow spoon och tanelli
kirefors: Bottennapp har vÀl inte stoppat dig förr ? Du Àr skyldig mig en skittafs förresten :P Slit den med hÀlsan.. Var in pÄ rÀven och köpte BFT-tafsar igÄr.. mycket bÀttre!
Huuhka: haha, nÀ de Àr klart! jag ska betela tillbaka nÄngÄng, sÄ kom ihÄg de sÄ ja inte glömmer de :-P Bra jobbat, dom kommer att komma till anvÀndning! Ska in dit och shoppa lite imorn inför kanada resan!
kirefors: jag fick dock en chokladbit ur godispÄsen och den var vÀl 10 ggr mer vÀrd sÄ det Àr jag som Àr skyldig dig :-) blev ju lite sugen pÄ godis efter turen till stybbers... Äkte in pÄ coop och köpte 6 hg , mest choklad :-)
Huuhka: hahaha, jag förstÄr ju de!
Fiskare #1077: av mig fÄr du ingen tafs för jag stÀllde upp med brÀnsle som jag gissar fortfarande guppar runt i motorn :)
kirefors: du slapp gÄ fram till sjön :) nÀ det jÀmnar nog ut sig innan vi Àr 80 Är och sitter pÄ hemmet!
Fiskare #1077: ja det glömde ja :) det var en trevlig bilfÀrd. det brukar jÀmna ut sig
Huuhka: Och jag snÄlÄker pÄ er bÄda :-D