1 Mar 2009

Skrivet av kirefors.

Jag Ă„kte pĂ„ egen hand upp till Gvalsjön för att locka fast de fiskar som inte ville följa med hem igĂ„r. Gick tillbaka och knackade upp gamla hĂ„let som igĂ„r gav tre öringar. Även idag gav det utdelning. Först en öring som lossnade uppe i hĂ„let, sen tvĂ„ fina rödingar som hamnade i pĂ„sen följt av en grann öring som var nĂ€ra att ta med sig min fina mormyschka ner i djupet. Den vĂ€nde i hĂ„let och dĂ„ passade jag pĂ„ att strĂ€cka mig efter den och fick ett vĂ€ldigt bra tag rĂ€tt in i gĂ€larna!

NÄgra gubbar frÄn FVOF var dÀr och Àven dom lyckades fÄ en och annan fisk. Sammanlagt 10-15 personer pÄ isen under tiden dÄ jag var dÀr, 12.00 - 14.30. Molnigt, med nÄgra fÄ solglimtar.

Fćngsttabell
Fiskart Vikt / längd Fćngad av
Insjööring 0.50 kg kirefors
Röding 0.50 kg kirefors
Röding 0.50 kg kirefors
Bilder
Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 2 Mar 2009
Fiskare #1101: LÄter som ett bra stÀlle:) funderar pÄ att Äka dit med min far till veckan. Hur tar man sig upp till sjön? som det ser ut pÄ kartan sÄ gÄr de inte att köra Ànda fram? Sedan om de Àr nÄn som vet, finns det nÄgot vindskydd, med grillplats? Om det finns Àr det sÄ att man mÄste ha ved med sig eller finns Àven detta? tacksam för svar! /Jonas
Fiskare #1101: hade missat bilderna, sÄ nu sÄg jag att de fanns ett vindskydd, ursÀkta för det=) men skulle vara bra att veta om veden iaf=)
kirefors: Det finns tre vÀgar du kan ta för att komma till Gvalsjön, tvÄ vÀgar för att komma till parkeringen i Fors (norra sidan) och en vÀg för att komma till södra sidan av sjön. BerÀtta gÀrna varifrÄn du Äker sÄ kan jag ge dig en vÀgbeskrivning :) Fiskekort gÄr att köpa pÄ dessa stÀllen: http://www.natrafvo.se/regler.php?id=3 HÀr finns mer information om Gvalsjön: http://www.natrafvo.se/fiskevatten.gvalsjon.php
Fiskare #1101: Tackar för hjĂ€lpen Erik! Som jag har förstĂ„tt det ligger sjön mellan skrikesjön och Ă„tesjön fast pĂ„ andra sidan E4an, Och om det gĂ„r sĂ„ hade vi tĂ€nkt komma ifrĂ„n "ÅtehĂ„llet"/ E4an. SĂ„g att det fanns rejĂ€la vindskydd iaf! men ingenting om ved, vet du hur de ligger till pĂ„ den fronten?
pikealot: Det finns gott om ved, sĂ„ det Ă€r bara att Ă„ka dit och tampas med Öring och Röding. Lycka till!
Fiskare #1101: LĂ„ter fint=) tackar
Inlägg frćn 3 Mar 2009
kirefors: Lycka till :)