8 Nov 2008

Skrivet av Huuhka.

Vi ytestade ett nytt omrĂ„de för Lake fiske idag och de mĂ„ste jag sĂ€ga var ett bra drag! Än om inte jag fick nĂ„got sĂ„ tog de inte mer Ă€n 10 min innan första laken landades och den vĂ€gde 2,4 kg och var 70 cm lĂ„ng! Efter ungefĂ€r tio min till sĂ„ small nĂ€sta pĂ„ som vĂ€gde 1,84 kg och var 64 cm! Efter det blev det tyvĂ€r helt dött men att bara fĂ„ se att det finns fina lakar dĂ€r ger mig hoppet om att morgondagen kan bringa ett nytt PB för mig :-P Bilder kommer lite senare!

Bilder
Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 9 Nov 2008
Fiskare #1069: Hej! Kul att ni hittar lite lakar.. Kom ihÄg att de fiskade rÀtt hÄrt under bron nÀr jag bodde dÀr nere. Hur kör ni? Paternostertackel med nors eller med strömming? Funderar pÄ att prova att meta lite lake hÀr i moÀlven nu eftersom det Àr lite mellansÀsong just nu. Mvh Johan
Huuhka: Ja de Àr riktigt kul att de kommer upp lite lake! Vi kör mest nors, de verkar funka bÀttre dÄ den luktar sÄ fint. Har inte testat under bron Àn, men Deje forsen och lÀngre nedanfölr bron pÄ östra sidan har vi kört. Det tycker jag att du ska göra! Om det gÄr bra sÄ har man ett stÀlle hemma att fiska nÀr det blir mellansÀsongen kommande Är! Ska bli kul att höra hur det gÄr!