5 Oct 2008

Skrivet av Huuhka.
Deltagare: Fiskare #1093

Blev Ànnu en tur till Emsen idag dÄ de som har bÄtar att hyra ut i den andra sjön jag var intresserad av redan dragit upp bÄtarna för vintern.. vilken idioti.. Men men, de ha ju gÄtt bra förut sÄ vi provade. Det var jag och Daniel som for ut dÄ resten var för bakfulla. Det var otroligt segt idag och extremt kallt ocksÄ. gick vÀÀldigt lÄng tid innan vi ens hade vÄrat första hugg som dÄ bara ruskade pÄ draget innan den var av, suck. vi fiskade sÀkert 3 timmar innan första fisken satt, dÄ var de en gÀdda pÄ 1,5 kg. inte vad jag hade hoppats pÄ men jag slapp bli utan iallfall. Efter det dröjde det inte sÄ farligt lÀnge innan jag fick dagens första Gös, 2,66 kg och 67 cm. inte sÄ illa. Efter det tog det kanske 5 min innan de small igen och dÄ blev de en Gös pÄ 3,32 kg och 72 cm, inget pb pÄ vikt men en ökning i lÀngd vilket passar bra för tÀvlingen :-P ungefÀr 2 minuter efter det fick jag en liten gÀdda runt kilot innan Daniel lyckades fÄ sig en gÀdda han med. Efter det var det dött och kylan blev vÀrre nÀr det började regna ocksÄ. riktigt seg dag men rÀtt kul ÀndÄ. Bilder kommer!

Fćngsttabell
Fiskart Vikt / längd Fćngad av
GĂ€dda 1.50 kg Ej angivet
GĂ€dda 0.80 kg Ej angivet
Gös 3.32 kg / 72 cm Ej angivet
Gös 2.66 kg / 67 cm Ej angivet
Bilder
Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 8 Oct 2008
Fiskare #1090: Kul med gös.. blir avundsjuk pÄ dig!!! skit fiske pÄ dig :P BTW, AnvÀnder du ekolod? har du prövat VJ Ànnu?
Huuhka: Ja de Àr riktigt kul med gös! :-) ja ha inte anvÀnt ekolod i Emsen Àn, den Àr ganska platt botten, inga djupbranter nÄnstans sÄ de behövs inte. men ja ha hört att de ska finnas en djupgrop dÀr sÄ ja ska försöka fÄ ner en vertikal jigg eller deadbait dit i helgen. Jag har bara testat Vj en gÄng Àn sÄ lÀnge men de var riktigt rolig, men svÄrtt! Jag fick en Gös pÄ 1 kg dÄ sÄ ja vill testa det mer och förhoppningsvis fÄ nÄn lite större gös!!