1 Apr 2012 | Idpremiär

Skrivet av Huuhka.
Deltagare: Fiskare #1093

Återförenades med några gamla klasskamrater och även några nya ansikten för Idfiske för första gången 2012.
Åkte ner mot Gävle för att fiska och vädret såg till en början stabilt ut. Det skulle inte hålla. Regn, snö, hagel och sol om vartannat. Men åtminstone så var fisket bra! Började fint med att jag fick 2 idar rätt fort, även de andra drog id i ganska rask takt på både bottenmete och flötmete. Det dröjde nån timme innan den första iden över 2 kg kom, och efter det kom ytterligare 4 fiskar över två, och den största tog Daniel på flötmete med majs på en vikt av 2614 gram, endast 86 gram ifrån storfisk regg! En riktigt romstinn och fet fisk. Största för mig var endast 1820 gram vilket var litet för dagen, men jag var lika nöjd för det! Vi hade också ett par fiskar som precis missade 2 kilos sträcket med några få gram. Närmast var 1990 gram. Nu längtar man mer än nånsin till att isen ska lossa och man kan ge sig på idfisket här hemma med!

Fångsttabell
Fiskart Vikt / längd Fångad av
Id 2.61 kg / 54 cm Fiskare #1093
Bilder
Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar måste du först logga in
Inlägg
Inlägg från 6 Apr 2012
kirefors: Jaså, är storregg 2.7 kilo ? Man kanske ska göra en satsning på id nere i Åfjärden, där sägs det finnas stora!
Huuhka: De är bara att köra!
Fiskare #1362: Testade lite på Id idag jag med men gav dessvärre inget, men jag kommer ligga på och försöka för de borde kunna smälla till när som :) Grattis till fångsterna !