23 Oct 2011 | Flötesmete och jerkbaitfiske

Skrivet av Fiskare #1245.
Deltagare: Fiskare #1247

LÀnge sen vi tog oss ut pÄ en fisketur sÄ nu Àre verkligen dags! TÀnkte köra flötesmete/flötestrolling med död strömming och Àven jerkbaitfiske, blir skoj!

Taggade som bara den tog vi oss ut vid 11-tiden i perfekt fiskevÀder, nÀst intill sydliga vindar och mulet. Vi började köra flötestrolling med strömmingarna, och som du nÀmnde Jens, sÄ snurrar de en del, men inte sÄ mycket sÄ det Àr ett problem :P Hur som helst sÄ var det helt dött i början. Tidigare gÄnger vi varit hÀr sÄ har ofta 3-4 gÀddor sugit i sig strömmingarna pÄ den strÀcka vi trollat nu, men ingenting nu. Efter lite kÀk fortsatte vi och dÄ small det i alla fall pÄ pÄ mitt spö, men det var bara en gÀdda i 3-kilosklassen sÄ det var inget att hurra över. NÀr vi fiskat av stÀllet stack vi till ett annat stÀlle och daskade pÄ med jerkbait dÀr det enda som hÀnde var en efterföljare pÄ Björns slider.

Sammanfattningsvis en riktigt misslyckad tur alltsÄ! Bara att bryta ihop och komma igen;)

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar mćste du först logga in
Inlägg
Inlägg frćn 21 Oct 2011
Fiskare #1077: lycka till! men passa er för att flötestrolla med strömming. de roterar mycket och kommer tvinna eran lina. bÀttre dÄ med brax,björkna eller stor mört enda sÀttet att slippa roteringen Àr att strömmingen Àr levande och kan hÄlla sig uppe sjÀlva
kirefors: Lycka till grabbar! Ska bli kul att höra hur det gÄr för er!
Inlägg frćn 24 Oct 2011
kirefors: Hur gick det? ;)
Fiskare #1245: Ni kan lÀsa om turen nu, ingen lyckad sÄdan i alla fall ;)
kirefors: Det gÄr nÄgra bompass innan det slÀpper ;)