13-15 Oct 2011 | Önskasjön

Skrivet av Fiskare #1049.

Åker upp imorrn & prövar lyckan. Fiskar på fredag samt lördag med kusin vitamin från Kråken. Åker till Åsele för lite gammeldans på söndag, för att sedan åter blöta en krok på måndag till tisdag.
Rapport kommer.
Skitfiske på er!

Lämna en kommentar
För att lämna en kommentar måste du först logga in
Inlägg
Inlägg från 21 Oct 2011
kirefors: Hur var fisket i Önskasjön?
Fiskare #1049: Nja...kluven!!! Kalasväder fredag, lördag & söndag, för bra om man ska vara en gnällande svensk. Men inte ett hugg, tyvärr. Tog dock en bunt med kort, som vanligt. Kopplade inte på något ekolod så jag vet inte hur & vart de gick. Men upptäckte sent (17.30) på söndag att när jag var på väg hem, så var det små nätta vak. Tror att det kan ha varit röding som gick upp till ytan & tog småflugor (det fanns det gott om) eller småfisk. Men hade naturligtvis inte en flug j-vel i båten så jag fick aldrig prova att dra lite fluga. Sjuk måndag & tisdag & det va ju lika bra...blött var det. Kunde ha fiskat från altanen!
Fiskare #1049: Skippade gammeldansen som du förstår! Kluven där med!
kirefors: Ja, det är som vanligt då. Man får alltid ställa sig frågan, är vädret bra för mig som fiskare eller för fisken? Låter ju ändå som du försökte rätt bra ;)
pikealot: Det är bra att reka fler vatten så även om det gick trögt så kan det vara givande vatten för framtiden. Även om du inte hade ekolodet så får man ju en bra bild av utlopp, inlopp och fina vikar t.ex.
pikealot: Oops! Såg att du endast tänkt åka upp till Åsele för dans, missade det och trodde att du skulle fiska där.