Fin havsgädda från stugan :)

Här visar jag upp gäddan för kameran och sätter ut den i vattnet http://sportfiskefrossa.se/film/74/ ,och här är är film när gäddan simmar iväg http://sportfiskefrossa.se/film/75/

Uppladdad av Fiskare #1245
Bildkategori: Gädda
Bild tagen 8 Jul 2011
Vikt / längd 8.50 kg / 107 cm
Fiskemetod Jerkbait
Upptagningsmetod Gälgrepp
Typ av bete Jerkbait
Betesmodell Glidin' rap
Lämna en kommentar

För att lämna en kommentar måste du först logga in

Inlägg från 3 Aug 2011
Fiskare #1247: Denn andra bilden va ju bättre :D
Fiskare #1103: Haha, underbart med en härligt frontad gädda =P Skämt åsido, grattis till en fin gädda! Fin färg och form, och en härlig bild :) Såg nästan ut å va större, men va vet jag..
Fiskare #1103: Verkar vara bra ute vid kusten i Umeå! Kanske dags man skaffar båt och fiskar istället för att sitta här på Ersboda och bara drömma.. :)
Inlägg från 4 Aug 2011
Fiskare #1245: Ja jag är osäker på vikten, för jag fick en gädda för ett par år sedan på 8,5 och 106,5 som var smalare än denna, så jag vet inte riktigt vad min jag fick nu egentligen väger. På filmen när jag släpper tillbaka den säger jag till kameran "typ 8 kg" för då visste jag inte längden på den heller. Hade nämligen inget måttband utan gjorde en markering på spöt som jag mätte när jag kom hem :)
Fiskare #1103: Hehe, okej! Jag litar på en van fiskares uppskattning av vikt, så 8.5 stämmer nog :) Men den såg fläskigare ut på bilden, när jag först såg miniatyrbilden här ovanför tänkte jag: "Oj, najjs, nu är det nån som tagit en tolv-kilos!" :)
Fiskare #1103: Jaha det var ju du som fick 11-kilos gäddan i Täfteå i vintras! Verkar som du kan havet kring Umeå :)
Fiskare #1245: Jo men jag tror den t.om. kan vara uppe på 9 kg med tanke på att den var fetare än den jag fått förut ;) jajemen det var jag, men jag kan väl inte påstå att jag är någon expert på vattnet kring Umeå, kan det bara någorlunda. Har några hotspots i alla fall ;)