Titel saknas

Uppladdad av Fiskare #1307
Bildkategori: GĂ€dda
Tillhör fisketur: 6-7 Jun 2011 | gös mete
Vikt / längd 14.98 kg / 118 cm
Fiskemetod mete
Betesmodell levande
Lämna en kommentar

För att lämna en kommentar mćste du först logga in

Inlägg frćn 7 Jun 2011
kirefors: Grattis till en fin gÀdda!
Fiskare #1140: Grattis Ulli!! :)
Huuhka: Ojoj, Grattis!
Fiskare #1159: Fin fisk men den vÀger inte nÀstan 15 kg
Fiskare #1300: cale jag ska upplysa dig om att vi var 4 st som lÀste av vÄgen
Fiskare #1307: Och vÄgen syns pÄ film....katjiiing! :D
Fiskare #1307: Tackar föresten ;)
Fiskare #1159: Oki ! SÄg inte ut som de pÄ bilden ba;)
Fiskare #1140: Det blir en rolig sida det hÀr nÀr det ska kritiseras varenda fisk man lÀgger upp. Snart törs man ju inte göra det för varenda mÀnniska tror att man ljuger :) Stort grattis igen Ulli den Àr du vÀrd!! :)
Fiskare #1140: Det blir en rolig sida det hÀr nÀr det ska kritiseras varenda fisk man lÀgger upp. Snart törs man ju inte göra det för varenda mÀnniska tror att man ljuger :) Stort grattis igen Ulli den Àr du vÀrd!! :)
Fiskare #1307: SÄ sant... Just dÀrför "rÄkade" vi fÄ med vÄgen :D Hoppas dom skickar filmen snart!
Fiskare #1089: Stort grattis!! Inte dÄligt..
Fiskare #1101: Grattis till en fin fisk! För att göra C&R lite snÀllare sÄ rekommenderar jag en vÄgsÀck eller en vanlig ikea kasse, sÄ risken minskas att de inre organen inte tar skada!
Fiskare #1108: Grattis!
Fiskare #1108: Förövrigt till er som tvivlar pÄ att fisken vÀger 15 kilo sÄ kan jag sÀga att jag Àger sjÀlv en likadan vÄg, och den visar vÀldigt korrekt.
Fiskare #1103: Jaha, sÄ var vi igÄng med det eviga tjatet om vikter man inte tycker stÀmmer och pÄpekande hur man ska hantera gÀddorna...... Jag sÀger bara: GRATTIS till en livsfisk =)) Tveklöst korrekt vikt, men jag tycker den ser lÀngre ut Àn 118? Min 11,3 var 118 ocksÄ..!
Fiskare #1300: kan dessutom tilllÀgga för alla kritiker att killarna som van pikechallenge var med Ä fiskeda och dom bÄde mÀtte Ä vÀgde fisken dom me sÄ va lycklig med folk i stÀllet för att bara krittisera !!
Fiskare #1300: kan tillÀga att vi var lite snÄl med lÀngd eftersom vi hade sÄ jÀvla dÄrlig mÀttstock
Fiskare #1101: varför Àr du sÄ emot tips pÄ hur man kan hantera gÀddor av den hÀr viktklassen? Àr du emot c&r? det Àr ju trots allt ett sportfiskeforum och varför skadar det sÄ mycket med sÄdana tips? Tycker jag la fram det pÄ ett bra sÀtt? Om man nu ska köra c&r sÄ kan man vÀl försöka göra det pÄ bÀsta möjliga sÀtt? Man kör vÀl c&r för att man ska kunna ha ett bra fiske framöver och att man kanske ska ha chansen att fÄ kÀmpa med samma gÀdda igen?
Fiskare #1245: Grattis till en grym gÀdda! Synd att den inte vÀgde 21 gram mer bara haha ;)
Fiskare #1077: Ska börja med att gratulera till en fin gÀdda! Sedan hÄller jag till fullo med dig Jonas! fÄr man tips om hur man hanterar en gÀdda bÀttre sÄ bör man fÄ ett tack för att man upplyst en om det. IstÀllet för att fÄ mothugg för att man inte vill visa sig dÄlig. Det Àr ett faktum att en gÀdda bör vÀgas i ett vÄgnÀt eller tex en IKEA-pÄse. Det Àr bara att ta Ät sig av infon och göra det bÀttre nÀsta gÄng. Grattis Ulrica! HÀrligt med tjejer som brinner för fisket.
Fiskare #1002: ja fyyyyfan vilket jÀvla as till gÀdda assÄ :) stort grattis!! försökte inte stefan kasta över linan din Ä sno fisken av dig Àven den hÀr gÄngen? :P grattis Àn en gÄng till din förmodligen livs gÀdda!
Fiskare #1103: Jonas: FörlĂ„t mig, jag överreagerade mot ditt tips och hĂ„ller sĂ„klart med om att det Ă€r korrekt hantering vid c&r! Försöker göra sĂ„ sjĂ€lv! KĂ€ndes bara trist att fokus pĂ„ Ă€nnu en jĂ€tte-gĂ€dda skulle hamna pĂ„ hantering eller om vikten stĂ€mde hellre Ă€n att gratulera.. Kan ju faktiskt vara sĂ„ att vederbörande vet hur man ska hantera gĂ€ddan, men inte hade med t.ex. en ikea-kasse iom att dom mest troligt metade GÖS dĂ€r... Var inte meningen att trycka ner dina rĂ„d!
Fiskare #1113: Stort grattis.
kirefors: Haha Thelin !!!
Fiskare #1254: Grattis Ulrica!
Inlägg frćn 8 Jun 2011
Fiskare #1101: Lungt du Àr förlÄten:) Och ja stort grattis igen!
Inlägg frćn 9 Jun 2011
Fiskare #1307: *hahahaahah* Erik, jo stefan gjorde sitt bÀsta för att stjÀla firren! :D
Inlägg frćn 11 Jul 2011
Fiskare #1212: Grym kondition, grattis till en drömfisk. VÀntar spÀnt pÄ att fÄ ta del av filmen. :)
Inlägg frćn 4 Oct 2011
kirefors: NÀr fÄr man se filmen? ;-)
Inlägg frćn 23 Oct 2011
kirefors: HÀr finns en film pÄ fÄngsten, hoppa fram 27 min: http://www.youtube.com/watch?v=0ngjLRd7E6c
Fiskare #1077: 0,15...först se till att vÄgen visar 0:00, sedan vÀger man fisken sÄ visar vÄgen vad den vÀger, man fÄr vÀl gratulera till en gÀdda pÄ 150 gr dÄ :-) bra jobbat. nÀsta Är kanske det kommer upp en pÄ 9 kg som slÄ denna som nog Àr strax under. dÄlig guide föresten! PS. ord biter inte, jag tar inte Ät mig av att jag nu blir utskÀlld över att jag kritiserat hela denna bluff. ha de!
Fiskare #1103: Efter att ha sett filmen sÄ tar jag tillbaks allt jag sa tidigare nÀr jag försvarade gÀddans vikt. HÄller med Jens.
Fiskare #1108: O_O
Fiskare #1103: http://www.fiskesnack.com/fotoalbum/showimage.php?iid=59304&cid=8&scid=0&sort=my_weight (14,88kg, 117cm)
Inlägg frćn 24 Oct 2011
Huuhka: AjdÄ, hÀr fanns det bevismaterial i massor mot att fisken inte vÀger 15 kg. Kanske folk kan sluta brinna av direkt dÄ nÄn sÀger att vikten inte stÀmmer i fortsÀttningen. man mÄste nolla vÄgen innan man hÀnger vikt pÄ den, inte medans man vÀger dÄ fÄr man som hÀr en felaktig vikt. AnvÀnder ni den hÀr filmen som bevis sÄ har ni jusst fÄtt en firre pÄ 150 gram. Men du har iallafall en lÀngd pÄ fisken, alltid nÄtt.
Fiskare #1108: Martin, man "brinner av" för att ett kort kan göra fisken mindre/större. SĂ„ att ibland utgĂ„ ifrĂ„n ett kort vad fisken vĂ€ger kan vara vĂ€ldigt svĂ„rt. Nu var det ju inte sĂ„ att det var en 15-kilos. Stor Ă€r den ju Ă€ndĂ„ onekligen, över 10 pannor iaf skulle jag gissa pĂ„. Sen förstĂ„r jag inte riktigt anledningen till att man MÅSTE ifrĂ„gasĂ€tta? Vad Ă€r det som driver en till att göra det? Vad vinner man pĂ„ det? Bara min Ă„sikt men det kanske bara Ă€r jag.
Huuhka: Ja Johan jag vet mycket vÀl hur irriterande det Àr med ett dÄligt foto pÄ en fin fisk, och pÄ grund av att folk har ifrÄgasatt och disskuterat om jusst den hÀr fÄngsten kan man komma till slutsatsen att vÄgen inte anvÀnts pÄ rÀtt sÀtt. Nu kanske folk hajar till nÀr den stora ska vÀgas och ser till att vÀgningen gÄr rÀtt till och att resultatet stÀmmer. jag tycker iallafall att de Àr en bra sak som kommit fram av den hÀr disskutionen. Det som driver en till att ifrÄgasÀtta Àr vÀll att man vill förbÀttra sitt fiske och Àven hjÀlpa andra, men tyvÀr sÄ uppfattas det ofta som personliga angrepp och de Àr inte rÀtt
Fiskare #1108: Jag hÄller med dig Martin! Men sen Àr vi alla olika och vissa tar saker hÄrdare Àn andra, dÀrav diskussioner. :)