Titel saknas

Uppladdad av Fiskare #1153
Bildkategori: GĂ€dda
Bild tagen 18 May 2010
Tillhör fisketur: 18 May 2010
Vikt / längd 2.20 kg
Fiskemetod Trolling
Upptagningsmetod Huggkrok
Lämna en kommentar

För att lämna en kommentar mćste du först logga in

Inlägg frćn 19 May 2010
Huuhka: Fin firre, men mitt tips Àr att skrota huggkroken omedelbart.
Fiskare #1153: JassÄ, vaför dÄ? Har hört att det vÀxer igen dÀr.
Fiskare #1153: Har betÀllt en digitalvÄg med lipgrip nu. Ser att mÄnga anvÀnder sÄna.
Huuhka: Än om det lĂ€ker igen sĂ„ medför det obehag och extra stressmoment för gĂ€ddan innan det vĂ€xer igen. Det kan medföra problem nĂ€r gĂ€ddan ska Ă€ta osv. En lipgrip Ă€r bĂ€ttre eftersom den inte gör nĂ„got hĂ„l. Men man fĂ„r tĂ€nka pĂ„ att inte lĂ„ta större fiskar hĂ€nga fritt i lipgripen sĂ„ de fĂ„r skador pĂ„ kĂ€karna, försök att hĂ„lla en hand pĂ„ magen pĂ„ fisken nĂ€r du lyfter den ur vattnet som stöd. Jag föredrar att handskas med fisken med hĂ€nderna. Och en till sak som kan va bra att tĂ€nka pĂ„ med digitalvĂ„g i lipgripp Ă€r att det brukar kunna visa lite fel, kolla den mot en rĂ€ttvisande vĂ„g innan sĂ„ du vet hur det stĂ„r till. De Ă€r taskigt nĂ€r man inte vet hur vĂ„gen visar. Sen Ă€r det bara att tuta och köra!
Inlägg frćn 20 May 2010
Fiskare #1153: Ok, visste jag inte. Jo, tÀnkte att det kunde göra skada med lipgrip ocksÄ. Den jag har bestÀllt kan man vÀga upp till 25 kg med. FÄr anvÀnda hÀnderna ocksÄ som sagt. Tacksam för alla inlÀgg, man blir bara en bÀttre fiskare :-)
Inlägg frćn 18 Jan 2011
Fiskare #1254: InstÀmmer. Men jag anvÀnder inte heller lipgrip, utan jag kör gÀlgreppet. Och om jag ska vÀga gÀddan anvÀnder jag en bft pÄse som jag lÀgger damen i. Fin fisk föresten :)